Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Hrvatsku

Virtuoz flamenco gitare Paco de Lucia stiže u Split, Rijeku i Zagreb

paco
03.01.2010.
u 16:35

Španjolski majstor ponovno se vraća u našu zemlju, a ovaj će put održati čak tri koncerta u hrvatskim gradovima, nakon čega u Ljubljani nastavlja turneju

Velikom gitaristu očito se jako svidjela naša publika, pa se odlučio još jednom vratiti u Hrvatsku. Španjolski virtuoz sa svojim će ansamblom prvi u nizu koncerata održati 8. veljače u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, potom će 10. veljače nastupiti u Rijeci u Teatru Fenice, da bi na samo Valentinovo, 14. veljače svirao Zagrepčanima u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje je posljednji put nastupio prije punih trideset godina. Za nastup u Lisinskom karte su već u prodaji. Nakon hrvatskih nastupa, Paco de Lucia nastavlja turneju koncertom u Ljubljani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije