Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival

Uskoro u Zagrebu sedmi Snowboard Film Festival

Snowboard
AFP
17.11.2011.
u 18:11

Publika će od 1. prosinca imati priliku uživati u službenim premijerama svjetskih i hrvatskih filmova o snowboardu

Sedmu godinu zaredom u Zagrebu će se održati Snowboard Film Festival. Svečano otvaranje trodnevnog festivala bit će u četvrtak 1. prosinca, a publika će imati priliku uživati u službenim premijerama svjetskih i hrvatskih filmova o snowboardu.

Na festivalu će biti predstavljeni radovi svjetski poznatih snowboard-kuća kao što su AbsintheFilms, Isenseven, Lipstick productions, Blicknsfreie, YES!, japanski Car Danchi, a posebna  je poslastica ovogodišnjeg izdanja premijera snowboard-spektakla Art of Flight.

Festival će se održati u Kinoklubu Grič u Jurišićevoj 6.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije