Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna bajka
Povratak na članak

Unatoč manjku baletne akrobatike, Orašar oduzima dah

U HNK Zagreb održala se premijera novog baleta "Orašar" koreografa i redatelja Vladimira Malakhova, u kojem je ulogu plesao i ravnatelj Baleta HNK, Leonard Jakovina.

Komentari 1

DR
drugiblagajnik
14:52 02.12.2019.

E moj gospodine Pofuk,,,,mi kao da smo gledali različitu premijeru Orašara,,,neznam gdje ste vi vidjeli bajku koja se ovaj puta izgubila negdje ,,zna se kako ide bajka kojim redoslijedom,,ovdje je to sve napravljeno zbrda -tdola,,sve nekako nabacano ,,od prvo zivog orasara na početku ,,, pa do plesa lutaka,,a o pahuljicama nečemo ni govoriti ,,bolje da im je stavio šubare na glavu nego ovo,,scena kao scena ok,,bogata,,kostimi solidni ,,plesovi,,španjolski,,japanski,,ruski,,jako jako loši ,,sve u svemu jedan od najlošijih orašara,,u HNK Zagreb,,zna se čiji je bio najljepši po orginali Orlykovskog,,čak budimo realni ni Dean nijebio toliko loš sad kad sam pogledao ovo,,,orkestar je bion solidan,,ali opet neznam zašto Vama daju da pišete komentare za određene predstave jer sr očito da isčitati iz Vašeg texta da ne poznajete i nerazumijete se u Balet,,zar stvarno u redakciji nema nitko elokventniji da napiše članak,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.