Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

U Zagrebu 2019. "Ruža hrvatska" i "Jugoslovenka" orile su se jedna do druge

Bilo je to otprilike kao da Trg maršala Tita, kojeg u Zagrebu više nema, stoji uz Trg Franje Tuđmana, ali ovo se ipak događa samo na estradi.

Komentari 14

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
13:11 30.12.2019.

Zaboravljas vaznu cinjenicu - oni koji su bili na koncertu Prljavaca (ukljucujuci i mene i moju odraslu djecu) sasvim sigurno nisu bili na koncertu Lepe Brene. Nije uopce sporno da u Hrvatskoj i Zagrebu ima primitivaca, cajkofila, jugofila i slicnih... Zagreb je dovoljno velik grad da se u njemu i oko njega uvijek moze nabrati desetak tisuca takvih... osim toga zapitajte se koliko je na tom koncertu Lepe Brene bilo drzavljana susjedne BiH, odnosno Republike Srpske... Bez brige, sta god Milankovic rekao, mi u ovom gradu vrlo dobro znamo tko su to “MI” a tko “ONI”...

VL
VJ
vjekoslavkatalina
14:55 30.12.2019.

Prljavo kazaliste i lepojku brenku uspoređivat?..svasta...dok su prljavci stali na branik domovine ova je svojim pesmuljcima dizala moral agresoru....ovo sa brenom i arenom doista je n sramotu gradu zagrebu..pa ta pevaljka nije mogla napuniti dom sportova za vrijeme juge a jedan je otkazala jer nije mogla prodti dovoljno karata a sad napuni arenu..uzas...dok su prljavci uredovno osamdesetih punili koncertne dvorane sirom hrvatske a dom sportova su po nekoliko puta u godinu,dvije napuniti u zagrebu a da trg 1989 ne spominjem..

VL
DU
Deleted user
15:50 30.12.2019.

Koji je uopće smisao ovog uratka?

VL
DI
Diesel
16:04 30.12.2019.

Pa to su dvije jednake pjesme, samo ih profiteri razdvajaju.

VL
DU
Deleted user
20:20 31.12.2019.

Polako, polako, pa ćemo uskoro morati pjevati"Hej Sloveni", Brena dere Jugoslovenku , Đole ,Slovenku, (sloveni= srpski naziv za Slavene usred Zagreba u predbožične blagdane, tako da malo stave sol na ranu pred obiteljski blagdan, kao skučajno.

VL
Avatar opara1
opara1
15:32 30.12.2019.

Čaćak , Šumadiski rokenrol usred Zagreba , sreča da nije pijevala na Krančevićevom stadionu sramota i izdaja za Hrvatsku.

VL
ST
starsandstripes
15:29 30.12.2019.

f

VL
HA
hawkeye2014
01:21 31.12.2019.

"Ruža hrvatska"??? Kaj je to neka nova pjesma od Prljavaca? Tražim ju, ali nema je niti na jednom albumu.

VL
BO
BorisJ
16:38 30.12.2019.

19 godina detudjminzacije citaj dehrvatizacije od projugoslavenskih elita SDP HDZ koalicije drzavnih institucija i medija urodilo je jugoslovenskim plodom. Da je rezim u Beogradu samo malo inteligentniji i manje javno prosrbski Zagrebacke elite bi vec odavno bile u nekoj novoj jugoslaviji. Ovako jos uvjek sramezljivo ispod radara udruzuju kulturu, sport obrazovanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.