Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MSU

U nedjelju je posljednji dan velike izložbe Josipa Vanište

izložba, Josip Vaništa, MSU
pixsell
14.06.2013.
u 13:20

Izložba i edukativni programi privukli su mnoštvo posjetitelja svih naraštaja, od najmlađih do umjetnikovih vršnjaka, a kritika ju je jednoglasno nazvala jednom od najvažnijih ne samo u autorovoj biografiji, nego i u našoj izložbenoj praksi

U nedjelju, 16. lipnja, posljednji je dan izložbe Josipa Vanište „Ukidanje retrospektive“ u Muzeju suvremene umjetnosti. U nazočnosti umjetnika, Nada Beroš, kustosica, održat će u 11 sati besplatno stručno vodstvo izložbom.

Jedinstvena je to prilika da razgledate izložbu koja je pomakla granice i postavila nove standarde u prikazivanju cjelovitosti umjetnikova opusa. Izložba i edukativni programi privukli su mnoštvo posjetitelja svih naraštaja, od najmlađih do umjetnikovih vršnjaka, a kritika ju je jednoglasno nazvala jednom od najvažnijih ne samo u autorovoj biografiji, nego i u domaćoj izložbenoj praksi. U 13 sati u dvorani Gorgona, u čast Josipa Vanište, duhovnog oca grupe Gorgona, održat će se glazbeni performans "Gorgona u Gorgoni 2", multimedijske art skupine Gorgona Nova. Performans je multimedijski projekt koji se sastoji od filma, rock gitarističkog noisa te govorne izvedbe tekstova grupe Gorgona.

Ulaz na koncert besplatan, a cijena ulaznica za izložbu: 20 kuna, učenici, studenti, umirovljenici 10 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije