Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječani u Zagrebu

Tvornica novu 2012. godinu dočekuje uz Let 3

Let 3
arhiva VL
29.12.2011.
u 12:24

Prvi je koncert u 22 sata, a drugi dva sata nakon ponoći. Ako je kupite sada, karta stoji 100 kuna

Ako još ne  znate kamo za Silvestrovo, a rock je vaš glazbeni izbor, tada je Tvornica kulture pravo mjesto za vas. Naime, tamo za doček 2012. godine svira Let 3.  Riječani će u Tvornici prvim koncertom u 22 sata ispratiti staru 2011. i pozdraviti novu 2012. drugim koncertom oko dva sata poslije ponoći. U repertoaru možete očekivati gotovo sve što su snimili (poseban će naglasak biti na prva dva albuma koji će biti izvedeni u cijelosti!), uključujući i stvari koje dugo nisu svirali uživo te nezaobilazne hitove što će možda rezultirati najdužim koncertom Leta 3 dosad. 

Za dobru atmosferu pobrinut će se i DJ dvojac Ivan Krželj & Borović. Karta stoji 100 kuna u pretprodaji i 120 kuna na Silvestrovo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije