Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tvorci South Parka dobili potpisanu fotografiju Sadama Husseina

09.04.2009.
u 12:52

Matt Stone i Trey Parker, tvorci serije South Park, dobili su zanimljiv i nesvakidašnji dar. Nedavno su im američki marinci uručili potpisanu fotografiju bivšega iračkog vođe Sadama Huseina, koji je u zatvoru, prije smaknuća, gledao South Park u kojem ga ismijavaju.

Američki marinci navodno su Sadama tijekom njegova zatočeništva prisiljavali da gleda film "South Park: Bigger, Longer And Uncut", u kojem je on prikazan kao homoseksualac, a dečko mu je vrag. Na sličan je način prikazan i u nekoliko navrata u seriji.

U crtanoj seriji South Park tvorci se često izruguju osobama i raznim temama, uključujući religiju, seksualnost i psihičke bolesti, a serija je dobila brojne nagrade, uključujući tri Emmyja za izniman crtani program.

U nedavnim epizodama pojavio se i Barack Obama, koji je iskoristio svoju pobjedu da bi ukrao dragulje iz Washingtona, baš kao u filmu Oceanovih 11.

Stone i Parker izjavili su da su jako ponosni na potpisanu Sadamovu fotografiju i na ono što ona predstavlja.
- Dobili smo je uz prilično pouzdane informacije od američkih vojnika koji kažu da je Sadam vidio film i to puno puta, što je prilično smiješna pomisao, a još dodatno pojačava ono što film poručuje. (NaM)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije