Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna akciaj u KNAP-u

Tri hit predstave po 35 kuna

Scena iz "Amatera", predstave u kojoj sada umjesto Petre Dugadžić, glumi Ana Majhenić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
14.12.2015.
u 11:18

KNAP je vjernim gladateljima "pod bor" stavio tri komedije: "Amatere", "Dobitnika" i "Malo morgen"

KNAP je nedavno imalo premijeru komedije "Malo morgen", koju je napisao Nino Šklrabe i režirao Georgij Paro, a sada je zajedno s još dvije svoje hit predstave stavlja "pod bor" svojim vjernim gledateljima. Naime,  trolist KNAP_ovih najvećih uspješnica u ove se predblagdanske dane mogu pogledati uz prepolovljenr cijenr ulaznica, tj. po 35 kuna.

U srijedu 16. prosinca na programu su "Amateri" koji se već četiri godine ne daju s repertoara ovog kazališta. Riječ je o crnoj  komediji Borivoja Radakovića, o grupi kvartovsnih luzera u pokušaju da snime prvi hrvatski porno film. Igraju  Ranko Zidarić, Vilim Matula i Goran Grgić, i Ana Majhenić, koja je u ulozi fatalne Stelle zamijenila Petru Dugandžić. Dan kasnije, 17. prosinca slijedi predstava "Dobitnik", još jedno djelo  Borivoja Radakovića. To je tužno-smiješna priča o malim ljudima naše svakodnevice koji pokušavaju pronaći svoje mjesto pod suncem, ispisana je brzim i duhovitim dijalozima, a mjesto susreta je možda i (ne)očekivano jedna simpatična kvartovska birtija „pijem da zaboravim“ koja iza šanka skriva nasmijanu konobaricu-dušebrižnicu. U glavnim su ulogama. Žarko Potočnjak i Goran Grgić. Na samom kraju ove božićne revije, u petak, 18. prosinca,  u KNAP-u je na programu njihova najnovija komedija "Malo morgen", inspiriranu Ivom Robićem, Opatijom, Gogoljem, kartašima pajdašima, i našim fejk svijetom u kojem sve vrvi prevarantima i lažnim obećanjima.

Sve tri predstave počinju u 20 sati, a ulaznice s „blagdanskom mašnom“ mogu se rezervirati na knap@knap.hr ili na broj 01-2303-122.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije