Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tko je osvojio karte za koncert Pips, Chips & Videoclipsa u Tvornici

02.03.2009.
u 10:55

Pipsi će u sklopu aktualne turneje "Kosmički rodeo na zvezdi repatici", na kojoj promoviraju posljednji studijski album "Pjesme za gladijatore", 6. ožujka nastupiti u Tvornici kulture.

Nakon zadnjih nekoliko svirki u Tvornici, gdje su Pipsi nastupali na koncertima Huhiva i Tuborg greena, njihovi fanovi će napokon doći na svoje jer će Pipsi u 2 sata svirke izvesti i pjesme iz cijelog opusa koje dugo nismo čuli na njihovim koncertima.

Prošlo je više od dvije godine od kada su Pipsi održali veliki samostalni koncert u Zagrebu, što ovaj koncert čini još posebnijim, a kada napomenemo da će pored pjesama s novog albuma svirati i stare hitove poput "Poštar lakog sna", "Nogomet", "2x2", "Ljeto 85", "Malena" jasno je da će to biti pravi opus samo onog najboljeg!

Nakon četvrtog albuma "Bog", koji s lakoćom osvaja dva "Porina" (najbolji rock album i najbolje likovno oblikovanje) i četiri "Crna mačka" (najbolji rock album, najbolji rock izvođač, najbolja produkcija i likovno oblikovanje) slijedi i glasovita turneja "Fenomenalan dan" u kazalištima u osam najvećih hrvatskih gradova.

U međuvremenu, Pipsi se okreću i internetu kao savršenom mediju za komunikaciju s obožavateljima i nove eksperimente - www.pipschipsvideoclips.com, rad izvrsnog mladog web-dizajnera Tomislava Turkovića, bio je središnjim mjestom zbivanja mnogih projekata, pionirskih za hrvatsku pop-scenu. Organiziran je živi prijenos stvaranja novih pjesama web-kamerom smještenom u prostoriju za vježbanje benda, a organizirano je i nekoliko chatova, tijekom kojih je Dubravko Ivaniš-Daddy bio domaćin mnogim istaknutim ličnostima hrvatske pop-kulturne scene (Mario Kovač, Let 3, El Bahattee, Mance, Robert Knjaz, Zoran Ferić i Bolesna braća). Na internetskoj stranici benda organiziran je i natječaj za remiks pjesme "Motorcycle Boy" (uz "Dan, Mrak" i "Narko", treći CD singl skinut s albuma "Bog"), te natječaj za dizajn omota albuma "Drveće i rijeke". U studenome 2005. izlazi album "Dokument - izštekani session 17.12.2004."

Početak koncerta je u 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna, odnosno 80 kuna na dan koncerta, a može ih se kupiti na blagajni Tvornice te na pretprodajnim mjestima Eventima- www.eventim.hr i u Profil Megastoreu.

Tvornica i Vecernji.hr sa po dvije karte za koncert Pipsa nagrađuju sljedeće čitatelje: Sanja Holen, Zdenka Furda Filipović i Mladen Boljat.Čestitamo dobitnicima koji svoje karte mogu preuzeti na blagajni Tvornice prije koncerta.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije