Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
film

Tko je osvojio karte za film "Priča o igračkama 2"?

priča o igračkama 2
Moviplex
29.04.2010.
u 19:01

„Za film Priča o igračkama 2“ u spektakularnom Disney Digital 3D™ koji će se prikazivatu našim kinima od 29. travnja, Vecernji.hr podijelit će do kraja tjedna 18 karata.

Autori voljenih filmova iz serijala „Priča o igračkama“ ponovno oduševljavaju. Riječ je filmu „Priča o igračkama 2“ kakvu još nismo imali prilike vidjeti: u spektakularnom Disney Digital 3D™ prikazivat će se u Movieplexu od 29. travnja, a dobra vijest za najmlađu publiku jest da je film sinkroniziran na hrvatski.

 

Povratakom ovog Disney/Pixar klasika na velike ekrane započela je Disney Digital 3D™ proslava serijala, koja će kulminirati s „Pričom o igračkama 3“, potpuno novom pustolovinom koja stiže u hrvatska kina 1. srpnja.

 

- Nevjerojatno smo uzbuđeni što pružamo gledateljima priliku da u ova prva dva filma uživaju na potpuno nov način, zahvaljujući najnovijoj 3D tehnologiji. Disney Digital 3D™ nudi obilje divnih mogućnosti za umjetnost animacije i nastaviti ćemo koristiti tu tehnologiju da još više pomaknemo granice u pričanju naših priča, kaže John Lasseter, redatelj filmova „Priča o igračkama“ i „Priča o igračkama 2“, koji trenutačno obnaša funkciju glavnog kreativnog urednika Walt Disney and Pixar Animation Studios i glavnog kreativnog savjetnika Walt Disney Imagineering.

 

Otkako je film „Priča o igračkama“ 1995. godine zapanjio gledatelje svojim glatkim animacijama i toplim humorom, njegovi su likovi širom svijeta postali neodvojiv dio pop-kulture, posebno mantra Buzza Svjetlosnog „Do beskonačnosti i još dalje“, koja je postala parolom 21. stoljeća.

 

„Za film Priča o igračkama 2“ u spektakularnom Disney Digital 3D™ Vecernji.hr podijelio je još šest puta pio dvije karte. Karte za projekciju u petak (30. travnja) i za subotu (1. svibnja) osvojili su:

 Na prijekciju u petak (30. travnja) idu:

 Suzana Orešić

Emanuela Jernejc

Tomislav Rajaković

 

Na prokeciju u subotu (1. svibnja) idu:

 Jan Rešetnik

Snježana Šala

Nika Bogdanić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije