Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstava

Tko ide na predstavu "Smisao života gospodina Lojtrice"?

lojtrica
04.04.2010.
u 16:03

Vecernji.hr i KNAP ponovno daruju karte za predstavu "Smisao života gospodina Lojtrice" Saše Anočića koja će se u KNAP-u izvoditi u 9. travnja.

Vecernji.hr i KNAP ponovno daruju karte za predstavu "Smisao života gospodina Lojtrice" koja će se u KNAP-u izvoditi 9. travnja. Za one koji još nisu upoznati, predstavu je režirao Saša Anočić, redatelj popularne predstave "Kauboji", a nadahnuta je stilom humora legendarne britanske skupine Monty Python.

Saša Anočić i glumci Rakan Rushaidat, Živko Anočić te Radovan Ruždjak skečevima dodaju svoju osobnu, realističku točku gledišta. Ovaj višestruko nagrađivan komad donosi priču o poštenom i vrijednom čovjeku koji je bio sasvim sretan s onim skromnim što je od života imao, sve dok ga administrativna greška nije odvela putem bez povratka.

Ovoga puta Vecernji.hr darovat će dva puta po dvije karte, a sve što trebate napraviti jest poslati svoje podatke na nagradna_igra@vecernji.net (u predmet poruke upisati Lojtrica)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije