Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Teatar Exit u Vukovaru gostuje s "Preko Trnja do Zvijezde"

Preko Trnja do zvijezda
arhiva VL
22.03.2011.
u 10:52

Helena i Robi imaju 35 godina, nakon prvog susreta i mnogo vina proveli su noć zajedno. Jutro poslije avanture postavljaju si pitanje mogu li dvije toliko različite osobe imati išta zajedničko

Zagrebački Teatar Exit gostuje s predstavom "Preko Trnja do Zvijezde" u Hrvatskom domu Vukovar,  u četvrtak, 24. ožujka u 20  sati. Predstavu je prema tekstu Davida Griega i Gordona McIntyrea režirao Tomislav Pavković, a glavne uloge tumače Ivan Glowatzky i Nataša Janjić.

Priča je smještena u ivanjsku noć, vrhunac ljeta kad dan traje najdulje, kad je sve moguće i događaju se mnoge čarolije. Helena je mlada odvjetnica, karijeru je izgradila na razvodima brakova i nema iluzija što se tiče ljubavi. Robi je sitni kriminalac koji neprestano upada u nevolje. Helena i Robi imaju 35 godina, nakon prvog susreta i mnogo vina proveli su noć zajedno. Jutro poslije avanture postavljaju si pitanje mogu li dvije toliko različite osobe imati išta zajedničko i što im je sve prošla noć donijela. Helena i Robi iznose priču svog života i rezimiraju što su u svojih 35 godina napravili. Imaju li snage za promjene?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije