Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tambure u HNK

Tamburaški orkestar HRT-a i Novogodišnji koncert u HNK

siniša leopold dirigira novogodišnjim koncertom tamburaškog orkestra
arhiv vl
31.12.2010.
u 08:40

Tamburaški orkestar Hrvatske radiotelevizije ne odustaje od svoje tradicije, pa će 1. siječnja u 18 sati iz izravni TV prijenos održati Novogodišnji koncert u zagrebačkom HNK. Dirigira šef orkestra Siniša Leopold.

I ovog 1. siječnja Hrvatska će televizija izravno prenositi sada već  tradicionalni Novogodišnji koncert Tamburaškog orkestra HRT-a. Ponajbolji hrvatski tamburaški umjetnici izvoditi će popularna prigodna blagdanska djela uz nezaobilazne valcere i polke (te druge špelancije)  koji izvrsno zvuče i na tamburama. Dirigira šef dirigent orkestra Siniša Leopold, a uz tamburaški orkestar će nastupiti i solisti poput Valentine Fijačko, Renate Sabljak, Vida Baloga i  Đanija Stipaničeva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije