Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Suvremeni crnogorski film u riječkom Art kinu Croatia

Lokalni Vampir redatelja Branka Baletića
arhiva VL
04.12.2012.
u 14:30

Lokalni Vampir redatelja Branka Baletića komedija je mentaliteta s elementima akcije, erotike i horora

Početkom prosinca u riječkom Art kinu možete pogledati tri suvremena crnogorska filma. Lokalni Vampir redatelja Branka Baletića komedija je mentaliteta s elementima akcije, erotike i horora. Posljednje poglavlje redatelja Nemanje Bečanovića prati Jovana koji je upravo diplomirao književnost i odlučio napisati roman te se zato uputio na imanje koje se nalazi u zabačenim planinama gdje živi jedna vrlo čudna obitelj koja nema kontakta s civilizacijom. Dane crnogorskog filma zaokružujemo filmom Željka Sošića, Mali ljubavni bog, koji prati mladi bračni par koji prolazi kroz teško razdoblje.

Slijedi izraelski kandidat za Oscara, Fusnota, priča o velikom rivalstvu između oca i sina, obojice ekscentričnih profesora na sveučilištu u Jeruzalemu. Sin je ovisan o priznanjima koje nudi akademija, dok je otac tvrdoglavi purist kojemu je cijeli taj establišment odbojan. Najprestižnija izraelska nacionalna nagrada ove godine nosi prezime oca i sina, Shkolnik, no greškom jave ocu da mu čestitaju... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije