Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INES KAJIĆ BUBALO
Povratak na članak

Susret Andrića i Šantića je fikcija, ali sam došla na ideju da priču o Aleksinoj nesretnoj ljubavi ispričam kroz njihov susret

"Krojačica", prvi roman Ines Kajić Bubalo, koji je nagradila Fondacija za izdavaštvo u Sarajevu, u središte priče stavlja nobelovca i mostarskog pjesnika koji je umro prije 100 godina

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
17:21 23.03.2024.

Je li u romanu I.A. (stipendist Hrvatskog KD Napredak) objasnio zašto je s latinice prešao na ćirilicu? I još zanimljivije, kako se 1939. rukovao u Berlinu s kancelarom .... I kako je uspio postati režimski pisac nakon 1945. usprkos spomenutom rukovanju ? Ljudi su tada stradavali i za puno manji krimen..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.