Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22. priča
Povratak na članak

Strah

Mladi je i dalje šutio, zamišljen i nekako odsutan. Napokon pokupi sa stola pepeljaru punu opušaka i kartonske podmetače i tek tada zamijeti da je na jednome netko, tko zna kada, crnim flomasterom napisao: Strah je moja furka!

Komentari 1

SM
stari_mačak
16:56 03.10.2014.

Odmah na početku: „Bio je kraj sezone – najgore doba godine za konobare.", a malo nakon toga: „A da šta ću nego otkupit? Njemu to predstavlja veselje, a i nama dobro dođu svježe lignje u sezoni.“ Kraj je sezone, ali ali smo je malo produžili... U kratkoj priči takvi osmoškolski gafovi, smiješno i amaterski. Dalje neću ni čitati, pričekat ću da mladi autor sazrije. Ima vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.