Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Čovjek koji se igrao vatrom”
Povratak na članak

Stieg Larsson među prvima je shvatio da nacizam nije umro, nego samo posrnuo

Slavni švedski redatelj Henrik Georgsson snimio je film “Čovjek koji se igrao vatrom”, dokumentarac o Stiegu Larssonu i njegovoj malo poznatoj opsesiji neonacistima, a koji je stigao u hrvatska nezavisna kina

Komentari 3

ST
stefj
13:23 16.02.2020.

Da nacizam, odnosno nacional socijalizam je veliki problem. U to nema niti malo sumnje... No interesantno je kako koketiranje s komunizmom nikome ne predstavlja problem, a komunizam je bio puno pogubniji i za društva i za narode... Vjerojatno je stvar u tome što su komunizam u svom svojem "svjetlu" iskusili "manje važni" narodi, poput Kineza, Slavena i sličnih, tako da je nekima komunizam i dalje ostao želja...

VL
Avatar Dokman
Dokman
15:06 16.02.2020.

Nacizam je mrtav odavno ili pak u dronjcima, problem je komunizam tj "kulturalni marksizam" koji eventualno može ponovno probuditi nacizam s obzirom na presiju koju komunisti omotani u globaliste vrše u cijelom svijetu, a posebno u zapadnom svijetu.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:23 16.02.2020.

Nacizam je gotovo izumro, liberalni lijevo opredijeljeni EU politicari su ga ozivili. Bas kao sto je obama o?ivio gotovo izumrli rasizam u USA. I u oba slucaja oba zla izabrana su da ae prikrije stvarna namjera tzv liberala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.