Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JER 80-E SU BILE GODINE...

Steve Guttenberg se vraća nastavcima starih hitova?

03.12.2008.
u 10:43

Onome tko nije išao u kino u osamdesetima teško je objasniti koliko je Steve Guttenberg bio slavan. Uloge u prva četiri anstavka serijala "Policijska akademija", u "Čahuri" i "Čahuri dva" te "Tri muškarca i beba" i "Tri muškarca i mala dama", te "Kratkom spoju" ("Johnny 8") držale su ga na samom vrhu, da bi njegova slava nakon tog desetljeća polako zgasnula; današnja publika ga je možda primjetila u gostujućoj ulozi u popularnoj seriji "Veronica Mars" (ili u TV-remakeu "Posejdonove avanture"), a najviše je pažnje privukao kao natjecatelj u ovogodišnjem američkom "Plesu sa zvijezdama" (šesta, proljetna sezona) u kojem je izdržao samo dvije epizode više od Monike Seleš – eliminiran je u trećem krugu.

Dvadeset dvije godine nakon što je njegov lik Mahoney napustio "Policijsku akademiju", i petnaest godina nakon posljednjeg, sedmog nastavka, Guttenberg je shvatio kolika je greška bila napustiti uhodanu franšizu, i spreman je za povratak – koji je već dogovoren: "Radimo novi film, i to će biti silno zabavno. Trenutno se piše scenarij i bit će zbilja sjajno, svi iz originalnih filmova koji su još živi vratit će se u serijal. Znam da su Kim Catrall (iz prvog nastavka) i Sharon Stone (iz četvrtog) pozvane, ali još nisu dale pristanak. Bilo bi sjajno da i one budu u filmu."

A kako za dizanje karijere iz mrtvih nije dosta samo nastavak odavno krepane jeftine komike, Steve Guttenberg uzda se i u povratak svojoj najvećoj uspješnici o trojici neženja koji odgajaju bebu: "Tom Selleck, Ted Danson i ja želimo napraviti još jedan film 'Tri muškarca i beba', ali ovaj put s njezinim vjenčanjem – zvat će se 'Tri muškarca i nevjesta'. Scenarij je skoro cijeli napisan i zbilja nam je stalo da ga snimimo. Polažemo velike nade u to."

Može li takav film, poput vremenskog stroja, vratiti njih trojicu na zvjezdane pozicije iz osamdesetih? Zvuči nemoguće, ali sjetite se gdje je John Travolta bio (nigdje) kad ga je Tarantino angažirao za "Pakleni šund".

Ako se Leonard Nimoy u glumi vratio čak i šiljatim ušima mr. Spocka (kameo-uloga i novim Abramsovim "Zvjezdanim stazama"), možda se može vratiti i serijalu čija je prva nastavka uspješno režirao. Kako je krenulo, još će se i drugi izgubljeni glumci poput Mickeya Rourkea dići iz mrt... pardon, Rourkeu je to već uspjelo; za "Hrvača" mu predviđaju Oscara. Kad smo već kod upropaštenih karijera, možda je Macaulay Caulkin an raspolaganju da odglumi zeta njih trojice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije