Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIRI Panika u Tajlandu ne prijeti RTL-ovu realityju

Stanari BB kuće sto posto sigurni!

26.11.2008.
u 17:33

Ne možete ni zamisliti kako se osjećam niti koliko se brinem, ali nadam se da postoje ljudi koji o cijeloj situaciji vode računa jer Big Brother nije samo igra, u pitanju su i ljudski životi – glasom natopljenim strahom rekla je Željka Deša strepeći nad sigurnošću svojeg sina Marka i njegovih sedam sustanara u Big Brother kući, nakon što je čula vijest da su Tajland opet uskomešali pobunjenički nemiri u kojima ima i ranjenih.

Nema panike
Strahovanje bližnjih za tajlandske stanare zabrinulo je i nas, a odgovor na pitanje je li situacija alarmantna potražili smo na RTL-u.

– Nema razloga za paniku. Stanari su na sigurnom i od demonstracija udaljeni oko 100 kilometara. Tamošnje pobune su na određenim točkama u gradu i koncentrirane su na vladine institucije pa sigurno neće doći do BB kuće. U Tajlandu je i naša kolegica Korana Gvozdić, ali i ona je kao i ostatak novinarske ekipe na sigurnom – kažu na RTL-u.

Alternativni plan
Prosvjednici su blokirali i zračnu luku Suvarnabhumi u Bangkoku pa se nametnulo i logično pitanje kako će se i hoće li će se, nastavi li se tajlandska blokada zračne luke, stanar koji u petak napusti BB kuću vratiti u Zagreb.

– Ako do te situacije dođe, koristit ćemo zračnu luku u Chang Maiuju, koji također ima međunarodne letove – vele erteelovci te dodaju da i za slučaj da se cjelokupna situacija u Tajlandu zakomplicira imaju spreman alternativni plan za evakuaciju. Što se tiče samih stanara, oni i dalje bezbrižno uživaju i o pobunama ne znaju ništa jer kako kažu na RTL-u:

– Sto posto smo sigurni da je sve u redu pa im nemamo što reći.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije