Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Srećko Horvat: Živimo u doba površnosti i lažnih proroka. Ovakva kriza je i najplodnije tlo za fašizam

12.01.2022.
u 16:02

Uoči promocije hrvatskog izdanja njegove najnovije knjige "Poslije apokalipse", koja je na putu da postane svjetski hit, razgovarali smo s hrvatskim filozofom i ljevičarskim aktivistom o dubokoj planetarnoj krizi, izručivanju Juliana Assangea SAD-u, ali i domaćoj političkoj sceni

Komentara 15

PA
Pax
17:08 12.01.2022.

Žižekov imitator, prazan skup...

MA
malitrn
16:42 12.01.2022.

Pa nije kriza došla nezvana. Krizu su isprovocirali vladari kao i uvijek. Ako je to plodno tlo za fašizam znači da žele fašizam. A stoka sitnog zuba se oko toga glođe i kolje. A taj srečko horvat možda niti ne shvača da je upravo on površan i lažni prorok !

JZ
Joža-Zg
17:12 12.01.2022.

Ništa nije bilo da već nije bilo, nit će ikad išta biti, a da već nije bilo sve u svemu mlačenje prazne slame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?