Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the boss izdao ideale
Povratak na članak

Kako se i Springsteen na kraju ipak prodao u reklami za Jeep

Naš glazbeni kritičar Hrvoje Horvatpiše o trendovima na pop i rock sceni.

Komentari 2

JO
jorgen
15:40 15.02.2021.

Zapravo je vrhunac njegovog licemjerja da cijelo vrijeme podržava stranku (Demokrate) koja je zadnje 4 godine napravila sve kako bi podijelila američke građane - a onda kada je došao na vlast njihov pulen ko' fol' pozivaju na jedinstvo - čak i kada paralelno pozivaju na uhićenja i cenzuru neistomišljenika. Teško licemjerje.

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
19:19 15.02.2021.

U Americi je sve biznis. I politika je biznis. To što je pijan vozio, samo pokazuje koliki su zapravo licemjeri demokrati. Njihova verzija ReUnited USA će se razbiti 2024.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.