Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Sonny Vincent nastupa u zagrebačkom KSET-u

sony vincent
ustupio KSET
25.03.2010.
u 13:10

Klub KSET u Zagrebu večeras (25. ožujka) će ugostiti legendarnog Sonnyja Vincenta. Za one koji nisu upoznati, Vincent se pojavio u prvim danima punk-rock scene New Yorka.

Klub KSET u Zagrebu večeras (25. ožujka) će ugostiti legendarnog Sonnyja Vincenta. Za one koji nisu upoznati, taj se glazbenik pojavio u prvim danima punk-rock scene New Yorka, iznikle u legendarnom klubu CBGB.

Vincent je i jedan od pokretača scene CBGBa (s bandom Testors), no kod nas nije nikad stekao preveliku popularnost, ali gosti na svim albumima od tada do danas su mu članovi Velvet Undergrounda, Stoogesa, Sonic Youtha i drugi.

Bio je frontman banda Shotgun Rationale u kojem su, osim njega, bili Maureen Tucker i Sterling Morrison iz Velvet Undergrounda te bubnjar Stoogesa Scott Ashton. Nakon toga je bio frontman punk "supergrupe" kojoj su članovi, osim njega, bili Captain Sensible (The Damned), Scott Ashton (Stooges) i Cheetah Chrome (Dead Boys).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije