Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEADLINERI FESTIVALA

Skunk Anansie na Mars festivalu

skunk
03.03.2010.
u 09:33

Novost je da će Skunk Anansie biti ovogodišnji headlineri Mars festivala, to će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj koji je dio povratničke turneje.

Mars festival ove se godine vraća u novom i osvježenom izdanju i to u petak 28. svibnja. Zamišljen kao veliki jednodnevni tulum na tri floora i s gotovo 20-ak izvođača, pokrivat će širok spektar kvalitetne glazbe, od žestokih gitara do modernih plesnih ritmova, nudeći pritom više od deset sati sjajnog provoda. Glavna bina smještena je u dvorište Jedinstva, a dvorana "Jedinstvo" poslužit će kao drugi floor namijenjen isključivo elektroničkoj glazbi, dok će klub Močvara preuzeti ulogu trećeg floora.

Novost je da će Skunk Anansie biti ovogodišnji headlineri ovogodišnjeg Mars festivala, a to će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj, koji je dio povratničke turneje, prve poslije osam godina stanke. Jedan od najutjecajnijih britanskih bendova 90-ih godina prošlog stoljeća okupio se prošle godine uz izdanje najvećih hitova, a ove godine očekuju ih nastupi na najvećim europskim festivalima uključujući Pink Pop u Nizozemskoj, Heineken Jammin u Italiji te Southside i Hurricane u Njemačkoj. Bend je u karijeri prodao gotovo šest milijuna albuma i kao najzvučnije ime predvodi ovogodišnji Mars s nastupom na glavnoj bini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije