Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda

Sinead O'Connor prvi put u Zagrebu

29.11.2019.
u 09:55

Kultna kontroverzna pjevačica dolazi 15. siječnja na svoj premijerni i ekskluzivni zagrebački nastup u Tvornicu kulture, na koncert limitiranog kapaciteta svega 1.200 ulaznica

Po mnogima jedan od najvećih talenata glazbene industrije uopće od sredine 80-ih godina prošlog stoljeća do danas, Sinead iza sebe ima izuzetno životopisnu karijeru, omeđenu gomilama skandala, kontroverzi i sjanih pjesama.

Njezina verzija Princeove pjesme "Nothing Compares 2 U" jedan je od najvećih pop hitova svih vremena i jedna od najizvođenijih pjesama na radio stanicama unazad 30 godina. Na vrhuncu karijere početkom 90-ih među fanove njezinog rada ubrajala se cijela svita velikih imena kao što su Elton John, Bono, Mary J. Blige i mnogi drugi.

Široj mainstream prepoznatljivosti često su smetali mnogobrojni skandali; javni rat s Madonnom, trganje Papine slike na Saturday Night Live emisiji, prekidanje većih koncerata, kao i zahtjevi da ju izbrišu s Grammy nominacija koje je često dobivala.

Usprkos svemu posljednjih godina Sinead doživljava pravi procvat karijere, pa s novim bandom iza sebe redovito rasprodaje koncertne dvorane na Otoku, kontinentalnoj Europi, a nakon zagrebačkoj koncerta kreće i na svoju veliku američku turneju, prvu nakon niza godina.

Njezini stari klasici ponovo su aktualni na radio postajama, a koncertni izvještaji govore o njezinim najboljim nastupima unazad 15-ak godina!

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilustrator
13:28 29.11.2019.

za "avangardu" je zvijezda svatko tko je protiv crkve...

DU
Deleted user
11:45 29.11.2019.

Onda je i Mile Kekin zvijezda!

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
11:37 29.11.2019.

Zvijezda? OK, ako je Neda Ukraden zvijezda onda je to i ova..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije