Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. priča
Povratak na članak

Silmara

Da zatvorim krug na putu k bloku u kojemu sam iznajmljivao stan, morao sam proći uz Igreja de Cristo i prisjetit se riječi verdade – istina. Zašto sam se morao prisjetiti baš ove riječi – što bila je nakana mojega pamćenja, upitat mi se i onda i danas dok ovo pišem

Komentari 1

SM
stari_mačak
13:30 16.10.2014.

Još se jedan smjeran i pošten katolik ophrvao putenim napastima što je za svaku pohvalu, ali pri tome nije naučio razliku koju znade svaki podstanar - nije isto krenuti "k bloku u kojemu sam iznajmljivao stan" (kao stanodavac) ili "krenuti k bloku gdje sam unajmio stan" (kao najmoprimac). Sve u svemu, možda i ima neki potencijal, ali je prekratko i bez jasne i zanimljive fabule. Loše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.