Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVO MARIJO

Severina predstavila spot za pjesmu 'Tridesete'

27.11.2008.
u 15:11

Severina je objavila i drugi spot s aktualnog albuma "Zdravo Marijo". Nakon "kontroverznog" hita "Gas, gas" na red je došao spot za pjesmu "Tridesete".

Severina na trapezu
U zagrebačkom hotelu "Regent Esplande" održana je premijera spota koji je nastao pod dirigentskom palicom redatelja Vanje Vascaraca, a nastajanje spota nadgledao je i pratio umjetnički direktor i Severinin dugogodišnji prijatelj i suradnik Viktor Drago.

Glavna je zvijezda na promociju spota ponovo došla besprijekorno uređena u bijeloj haljini, a jednako očaravajuće izgledala je i u spotu u kojem je bila u posebnom korzetu napravljenom od tisuća kristala Swarovski. U spotu se pojavljuje i glumica Zlata Bach Rojecky, a njegovi su autori zamislili ženu "kao simbol i pokretačku snagu života".

Od Vardara pa do Triglava
Spot za pjesmu "Tridesete" poslužit će kao uvod u novu Severininu veliku glazbenu "eskurziju" od Vardara pa do Triglava. "Prva klapa" turneje past će u Zagrebu 21. prosinca, a zatim će Severina pokušati potvrditi nosi li s pravom titulu glazbene "kraljice" na području bivše Jugoslavije i može li i u tridesetima sve.

(mKm)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije