Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film - 1917
Povratak na članak

S Mendesovom 1917. konačno smo dobili film kakav Veliki rat zaslužuje

Govorim li o recentnim pokušajima kreiranja ratne epopeje s britanskim vojnikom u glavnoj ulozi, onda je 1917 miljama daleko od Dunkirka. A predstavlja film koji prikazuje Prvi svjetski rat onakvim kakav je i bio rušeći niz stereotipa

Komentari 3

CR
cruso
12:17 13.01.2020.

Ima dobrih filmova o 1.Svjetskom ratu. Ovo vrijedi svakako pogledati, ali slažem se s tezom da je rat bio sasvim drugačiji. Tehnike ratovanja su bile drugačije pa iako se ubijačlo bajunetama i prsa u prva bilo je ljudskosti. Nisu se ubijali zatvorenici, nije bilo masovnih logora i poboja civila...vojnici su bili više u strahu i imali su želju povratka kući, u Drugom ratu Hitler je zatrovao ljude i mržnja je tjerala u rat..

VL
Avatar American_ninja
American_ninja
19:36 12.01.2020.

zašto mi se stalno ovdje brišu komentari?

VL
Avatar American_ninja
American_ninja
19:36 12.01.2020.

zašto mi se stalno ovdje brišu komentari?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.