Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Rundek ponovno u Zagrebu - u kinu Europa

koncert, Rundek Cargo Trio,
arhiv Menart
04.03.2013.
u 10:49

Na programu će biti i neke nove skladbe s albuma na kojem upravo rade, a prije koncerta bit će emitiran jedan nesvakidašnji video – uradak, tridesetominutna snimka nepoznate obožavateljice iz pariškog kluba Les voutes

Rundek Cargo Trio vraća se u Zagreb,  ovog puta u Kino Europu. Koncertje zakazan za 13. travnja  u 20.30 sati. Nakon prošlogodišnja četiri rasprodana koncerta u Vip clubu, Rundek Cargo Trio i ovog se proljeća vraća u Zagreb, ali s novom idejom i osvježenom koncertnom pričom. Nakon izvjesnog traganja za idealnim prostorom u kojem bi nastupili,njihov se izbor zaustavio na najstarijoj zagrebačkoj kino dvorani. Zagreb, prema riječima Darka Rundeka, svaki put zaslužuje drugačiji pristup, a na tom tragu bit će i ovaj nastup u subotu, 13. travnja u Kinu Europa.

Kino Europa će biti  idealna kulisa za program kojeg će nam izvesti Darko Rundek, Dušan Vranić i  Isabel, a koji će objediniti period Cargo orkestra i Trija te donijeti neke nove skladbe s albuma na kojem upravo rade. U prvom dijelu programa bit će emitiran jedan nesvakidašnji video – uradak. Naime, biti će prikazan  tridesetominutna snimka nepoznate obožavateljice tj. njezin svojevrsni hommage Cargo Orkestru snimljen u pariškom klubu Les voutes. Rundek često involvira obožavatelje u svoje stvaralaštvo jer je za njega osluškivanje publike i osluškivanje sebe samog, te se odlučio za prikaz amaterskog videa kao zahvalu svima onima koji ga predano prate iz sjene.  

Prodaja ulaznica za zagrebački koncert u Kinu Europa počinje 6. ožujka, a kako saznajemo cijena ulaznica iznosit će 130 kuna u pretprodaji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije