Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro u Trešnji

“Rent a Friend” prva je hrvatska kazališna priča o Facebooku

Daria Knez Rukavina
arhiva VL
08.11.2011.
u 14:49

Priču autorskog dvojca Saše Božića i Dore Ruždjak Podolski o junacima koji se nakon virtualnog susreću i u stvarnom svijetu. Režira gošća iz Beograda Anja Suša

Potkraj prošle godine kazalište Trešnja raspisalo je natječaj za novi dramski tekst kojemu je glavni cilj bio potaknuti domaće dramske autore na stvaralaštvo za djecu i mlade. U subotu 12. studenog na njihovoj će sceni zaživjeti pobjednički tekst.

Premijerno će izvesti “Rent a Friend” autorskog dvojca Saše Božića i Dore Ruždjak Podolski, predstavu koja prvi put na kazališnu scenu donosi priču o Facebooku te junacima koji se nakon virtualnog susreću i u stvarnom svijetu. Režira gošća iz Beograda Anja Suša, dugogodišnja ravnateljica Malog pozorišta “Duško Radović”. U glavnim su ulogama Daria Knez Rukavina, Radovan Ruždjak, Rakan Rushaidat, Aleksandra Naumov, Ivana Bakarić...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije