Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRUNTOVČANI

Regica o odlasku Dudeka: 'Vijest o njegovoj smrti doslovno me tresnula po glavi'

Martin Sagner i Smiljka Bencet.
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
12.11.2019.
u 13:39

Legendarni hrvatski glumac Martin Sagner preminuo je u 88. godini života.

Smiljka Bencet-Jagarić, poznata u javnosti po ulozi Regice u legendarnoj seriji Gruntovčani, komentirala je vijest o smrti Martina Sagnera, njezina glumačkog kolege iz serije. 

– Ne mogu vjerovati, žao mi je i iznenadilo me, premda nije čudo u tim godinama. I ja isto, kad dogovaram neki sastanak, onda kažem: "Ako ću još biti živa." Svaki dan može se nešto dogoditi, a osim svega još i ovo vrijeme nesretno, ovo jugo, to je katastrofa i za mlade ljude, a kamoli za nas starije. A po čemu ću ga pamtit... a po svemu, drugarstvu, duhovitosti. On je stvarno bio jako ugodan kolega i uistinu smo puno vremena proveli zajedno jer smo gostovali s "V Gruntovcu i devize klize".Odigrali smo izvan Zagreba 196 predstava. To su bila putovanja... Teško je nešto pametno i suvislo o tome sada reći – rekla je glumica poznata po ulozi Regice. 

– Vijest o njegovoj smrti doslovno me tresnula po glavi, tako iznenada se dogodilo, još uvijek to ne mogu shvatiti. Život je okrutan. Mi smo uistinu bili kolege dugo godina, više od pola stoljeća samo zahvaljujući serijama Gruntovčani i Mejaši. Zajedno smo bili u Komediji, a znamo se još i prije nego što smo počeli to snimati iz Varaždina. Na neki način nije ni dobro tako dugo živjeti jer čovjek tada ima previše uspomena, previše toga doživi, pa više i ne znaš što bi rekao u vezi s nekim situacijama. Ali to je život – izjavila je legendarna glumica koju su gledale generacije. 

Podsjećamo, Martin Sagner preminuo je u 88. godini života. 

 

Komentara 26

RE
RevizorNovinarstva
13:46 12.11.2019.

Zbogom dragi nas dudek

CR
crocro
14:14 12.11.2019.

Polako odlaze legende sigurno jedne od najboljih Hrvatskih serija ikada. Bez Martina sigurno ne bi bile tako gledane. Zato zaslužuje naklon kao pravi gospodin i umjetnik. Odmori se, zaslužio si. Volio si svoju Hrvatsku i neka ti je lahka Hrvatska gruda. Počivao u miru.

ZA
Zagy154
13:52 12.11.2019.

Počivaj u miru dragi naš Dudek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije