Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmi po redu

Raspisan natječaj za sudjelovanje na Vukovar film festivalu

Goran Ferbezar/PIXSELL
Goran Ferbezar/PIXSELL
17.02.2014.
u 10:35

Tako će se dodijeliti Nagrada za najbolji dugometražni film (otkup prava za distribuciju) kao i nagrade za najbolji kratkometražni i dokumentarni film

Tvrtka Discovery d.o.o. raspisala je natječaj za sudjelovanje na ovogodišnjem osmom po redu Vukovar film festivalu, festivalu podunavskih zemalja, koji će se održati od 18.- 24. kolovoza 2014. godine. Prema navodima natječaja u konkurenciju festivala primaju se dugometražni igrani, kratkometražni igrani i dokumentarni filmovi iz zemalja kroz koje protječe rijeka Dunav.

Svaki autor u službenoj konkurenciji može imati samo jedan film, a pravo sudjelovanja u konkurenciji imaju filmovi koji su proizvedeni poslije 1. siječnja 2012. godine. Filmovi moraju biti titlani na engleskom jeziku. Organizatori Vukovar film festivala, koji je proteklih godina postao prepoznatljiv po sadržajima koje nudi, i ove godine osigurali su nagrade najboljima.

Tako će se dodijeliti Nagrada za najbolji dugometražni film (otkup prava za distribuciju) kao i nagrade za najbolji kratkometražni i dokumentarni film.

>> Na setu ću izgubiti 10 kg, a onda idem u Orašje na soma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije