Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Među prijateljima

Psihomodo pop svira u zagrebačkom klubu Soba

Psihomodo pop
arhiva VL
03.04.2011.
u 15:04

Psihomodo promoviraju i izlazak svog prvog live DVD-a „Ste dobro?“, kojeg je izdala Croatia Records, a na kojem se nalazi večina hitova grupe u čak 105 minuta live svirke

Nakon niza uspješnih klupskih svirki Psihomodo Pop će u petak 8. travnja po prvi puta nastupiti u zagrebačkom klubu Soba koji se nalazi u Magazinskoj ulici br. 7. Zanimljiva je informacija da je klub Soba u suvlasništvu basiste Psihomoda Šparke pa se tako očekuje iznimno intimna atmosfera gdje će se okupiti prijatelji grupe, a fanovi će moći uspostaviti blizak kontakt sa članovima Psihomoda.

Pored toga Psihomodo promoviraju i izlazak svog prvog live DVD-a „Ste dobro?“, kojeg je izdala Croatia Records, a  na kojem se nalazi večina hitova grupe u čak 105 minuta live svirke sa koncerta snimljenog 28. veljače 2009. u zagrebačkom Boogaloou na promociji posljednjeg vrlo uspješnog albuma „Jeee! Jeee! Jeee!“.

Na DVD-u se pored koncerta nalaze i dosada neobjavljeni bonus spotovi te galerija fotografija, a uz DVD nalazi se i bonus CD sa audio snimcima sa koncerta. Na ovom koncertu će biti postavljen štand sa promotivnim cijenama novog DVD-a, CD-a, LP-a, majicama, bedževima pa ponesite koju kunu više da iskoristite kupiti DVD-ove i ostale materijale po sniženim cijenama te odmah ugrabite priliku za potpisivanje na iste.

Početak koncerta je najavljen za 21 sat a cijena ulaznice će iznostiti samo 40 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije