Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ocean boja'

Prva samostalna izložba mlade slikarice Dalije Mioč

'MIOC_nnn_kul_151013'
'Luka'
16.10.2013.
u 11:30

Žive boje juga s kojeg je potekla, živopisne Neretvanske doline, Dalmacije, otoka, mora, zalazaka sunca, trajni su biljeg njezina slikarstva

U zagrebačkoj Galeriji \"Zvonimir\" u četvrtak, 17. listopada (u 19 sati), otvara se prva samostalna izložba mlade slikarice Dalije Mioč. Naslovljena je \"Ocean boja\" i donosi tridesetak djela nastalih u protekle tri godine. Žive boje juga s kojeg je potekla, živopisne Neretvanske doline, Dalmacije, otoka, mora, zalazaka sunca, trajni su biljeg njezina slikarstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije