Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbuna u HNK Osijek
Povratak na članak

Prije raspisivanja natječaja objavili ime nove intendantice?

Pročelnica sada tvrdi da je se krivo shvatilo kada je govorila o dogovoru osnivača, mislila je samo na Županiju, a ne i na Grad kao suosnivača.

Komentari 3

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:30 04.09.2018.

Prije raspisivanja natječaja objavili ime nove intend antične jer imamo Hrvatsku i u njoj domoljubno odabrane kadrove.

VL
DU
Deleted user
13:39 04.09.2018.

Eto vidite probleme Vukovog pravopisa na djelu. Prije Vuka množina je bila "osnivačah", a jednina "osnivača". Tko vam je kriv što ste napustili hrvatski pravopis, a preuzeli srpski.

VL
MC
matea.crnjac
08:42 06.09.2018.

zanimljivo kako pojedina tijela nemogu imati svoje kandidate, i da se dosadašnji intedant toliko boji da izvačli riječi iz konteksta. Grad Osijek od kada je Vrkić na vlasti tone i ne želi surađivati što je javno vidi iz toga da je godinama Županija umjesto 50% plaćala 70% financiranja HNK, a sredstva Grada su se trošila suludo, zanimljivo da Grad kao osnivač ne želi sudjelovati u obnovi pročelja HNK, i sada je problem jer Županija ima svog kandidata...pa strašno....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.