Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medijska kultura

Prijavite se za 13. školu medijske kulture "Dr. Ante Peterlić"

heidler
Arhiva HFS
13.07.2011.
u 15:20

Radionicu za TV-reportažu vodi Dražen Ilinčić, filmski kritičar i TV-novinar, a sve o tonu na filmu naučit će vas Dubravka Premar

Iako je popunjen veći dio od 135 mjesta za sudjelovanje na 13. školi medijske kulture “Dr. Ante Peterlić”, koja će se od 21. do 31. kolovoza održati u Čakovcu, još ima malo mjesta. Hrvatski filmski savez obavještava da mjesta ima na 2. seminarskom stupnju te radionici za postprodukciju tona, radionici za radioigre za djecu te radionici za TV-reportažu koju vodi Dražen Ilinčić, filmski kritičar i TV-novinar. Sve o tonu na filmu naučit će vas Dubravka Premar, montažerka zvuka i glazbena voditeljica, a oni koji žele moći će u Čakovcu snimiti i svoju prvu radiodramu.

U sklopu 2. seminarskog programa želja je organizatora iz HFS-a pružiti dodatna, specijalizirana znanja profesorima u osnovnim i srednjim školama i drugim zainteresiranim pojedincima. Ponuđeni predmeti mijenjaju se svake godine; biraju se nove važne i zanimljive teme, izvještava o promjenama u praksi i novinama u znanosti o umjetnosti, tako da isti polaznici mogu iz godine u godinu pohađati seminar. On tako omogućuje permanentno obrazovanje nastavnika i drugih polaznika. 

Za prijave možete kontaktirati s Vanjom Hraste i poslati mail na adresu vanja@hfs.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije