Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCET

Pridružite se grupi Belfast Food u proslavi Dana sv. Patrika!

belfastfood
(Fotogarfiju ustupila Tvornica)
11.03.2010.
u 12:00

Tvornica poziva da se pridružite grupi Belfast Food na već tradicionalnoj proslavi Dana sv. Patrika, zaštitnika svih Iraca (i onih koji se takvima osjećaju).

Tvornica poziva da se pridružite grupi Belfast Food na već tradicionalnoj proslavi Dana sv. Patrika, zaštitnika svih Iraca (i onih koji se takvima osjećaju).

Toga dana, najavljuju iz Tvornice, pleše se, veseli i pije pivo do ranih jutarnjih sati. U gotovo 15 godina postojanja, Belfast Food profilirali su se u jednu od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija.

Mada su se od samog početka zvukom i stilom usmjerili prema irskoj i keltskoj glazbi, na četiri albuma stvorili su i vlastiti autorski rukopis koji je rezultirao velikim hitovima poput "Mate i Matilda", "Van iz grada", "Trivijalna stvar" i "Lagano, lagano".

Koncert će se održati u petak, 19. ožujka. Cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan koncerta.

Ovom prilikom Vecernji.hr poklanja dva puta po dvije ulaznice. Dvoje najbržih dobitnika mora poslati svoje podatke i broj telefona na e-mail adresu: nagradna_igra@gmail.com (u subjectu napisati belfast food).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije