Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za najmlađe

Predstava Blago u kinu Grič

Blago, predstava za djecu,
arhiva VL
02.11.2012.
u 10:42

Ova je predstava uspješno povezala kazalište sjena, lutaka, materije i duha, fizički i plesni teatar, stvarno i nestvarno, legende prošlosti i ljubavi sadašnjosti

Kako to izgleda kad se u napuštenoj kući susretnu čovjek i duh stotine godina nakon što je na njih bačena kletva Crne kraljice iz Medvedgrada? Neka to najmlađi kazališni gledatelji provjere u predstavi Blago koja je uspješno povezala kazalište sjena, lutaka, materije i duha, fizički i plesni teatar, stvarno i nestvarno, legende prošlosti i ljubavi sadašnjosti.

Neverbalna komunikacija, uz pomoć glazbene podloge Damira Šimunovića i vodstvo redatelja Damira Klemenića, progovorila je glasnije od govora. Maštovitu i funkcionalnu, no istodobno minimalističku scenografiju potpisali su Matija Šantić i Davor Prah,  a kostime Dijana Mijić. Glume Petra Radin i Vladimir Tintor.

Predstavu Blago pogledajte  u subotu 3. studenog u 11 sati  u kinu  Grič (Jurišićeva 6). Cijena je ulaznice 25 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije