Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodsko dijete

Poštapalica "Ja sem gladen" rasprodala vruće lepinje

histrionsko gospodsko dijete
goran stanzl/pixsell
15.07.2012.
u 14:27

Histrioni su na ljetnoj pozornici na Opatovini premijerno izveli komediju "Gospodsko dijete" Kalmana Mesarića. Predstavu je režirao Dražen Ferenčina.

Na zagrebačkoj Opatovini se traži vruća lepinja više jer mladi Kristijan Jaić glumeći Jožeka u “Gospodskom djetetu” Međimurca Kalmana Mesarića tako uvjerljivo viče “Ja sem gladen”. Jedinu histrionsku ljetnu premijeru režira Dražen Ferenčina koji je morao bolje razigrati uvodni, šestinsko-ruralni dio u kojem glume i veterani Biserka Ipša i Zvonimir Zoričić uz mladu, ali iskusnu histrionku Taru Rosandić. No, kada na ogoljenu scenu na kojoj su samo bačve stalne dolaze kajkavski fulir Adam Končić, ekavski fulir Aca Aleksandar Bogdanović i napose koketna Nela Kocsis, predstava dobiva neophodni tempo. Siromašni zaručnik Ronald Žlabur dobiva svoju mladu, a vječni sukob grada i sela veseli epilog.

Ključne riječi

Komentara 7

BA
bandido
17:55 15.07.2012.

Kaj se ne veli pogaca na hrvatskom?

DI
dimitrijet
22:58 15.07.2012.

Ne veli. Pogaca je nesto drugo.

FE
Felicijen
15:56 15.07.2012.

Gledali sme i još sme gladni ovakvih predstava. Jedino posle boli želudec od smeha ali i to projde do doma....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije