Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ muzealaca
Povratak na članak

Poruka splitskim vlastima da ostave na miru Galeriju umjetnina

Kulturnjaci u Zagrebu pozvali kolege da se suprotstave devastaciji kulture u Splitu

Komentari 1

LI
Libertas
22:05 25.01.2011.

Tzv.kulturnjaci sami sebi daju podršku?! Sami sebe ( svoj \"rad\") hvale.?! Ako su tako genijalni i dobri,onda neka i sami sebi zarađuju plaću! A ne da nikome ne odgovaraju.Umjetnike tretiraju kao stoku ( osim njihovih mezimaca ). Da je ovoo normalna država svi bi ,\"bogom dani\",ravnatelji trebali na reviziju.SVI. A i u tim ,jadnim,muzejima,bi trebalo otpustiti višak kustosa. Pitanje:Tko je postavio \"nezamjenjivog\" i golobradog Božu Majstorovića na mjesto ravnatelja?Gradski političari.! Oni su mu i dali otkaz.. Pozz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.