Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruno Isaković
Povratak na članak

Položaj umjetnika u Hrvatskoj mora biti borben

Okupili smo 200 filantropa koji financiraju umjetnike i aktiviste

Komentari 4

DA
Danijel2
09:12 01.10.2018.

Takozvani umjetnički performeri i "aktivisti" su kao politički komesari bivšeg režima. Žive na "tuđoj grbači". Shvatili su kako se može dobro živjeti od politiziranja, pa su izmislili neki noviji oblik politiziranja i parazitskog života i kamuflirali ga u jednu gomilu lažnih fraza izmišljenih neprijatelja i tobožnjeg novog izričaja u umjetnosti. A oni pravi, marljivi, samozatajni umjetnici, koji stvaraju vrijedna umjetnička djela niti ne mogu doći "do glasa" (i novca). Jedino im preostaje dokazivanje izvan Hrvatske. Što radi Ministarstvo kulture ? Neka se zapitaju.

VL
GO
goran2hr
20:05 30.09.2018.

Takve knjige ne smije se paliti, nego ih treba ekološki zbrinuti.

VL
TE
Televizor
13:41 29.09.2018.

I kad je šora?

VL
AU
autoritet
22:02 29.09.2018.

Ah, tako. Neko smeće od knjige se nije prodalo i evo ga. Traži "institucionalnu potporu", tj. traži da država proslijedi novac poreznih obveznika u njegov džep, da bi on mogao nastaviti svoj parazitski način života. Pardon, umjetnički.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.