Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LED ZEPPELIN
Povratak na članak

Pola stoljeća benda koji je ploče prodavao brže i od Elvisa

Od Bijelog dugmeta do Metallice – svi su htjeli biti kao Jimmy Page

Komentari 16

PR
prajdali100
12:26 12.08.2018.

Za pohvaliti je trud koji je Hrvoje Horvat uložio u ovaj članak.Sjajno !!! Ni ja ne bih bolje ! Eh dragi Hrvoje, u " ono doba" su , kako znaš, žarili i palili " Led Zeppelin"," Deep Purple", " Blackk Sabbath","Uriah Heep"," The Who"," The Doors"," Santana",.... da ne spominjemo " Genesis"( za mene čudo nad čudima) , "Pink Floyd"," Roxy Music"," Queen"...... nema kraja? Mnoge sam nenamjerno u brzini izostavio..zlatno doba glazbe !!!! A danas !!! Sa časnim izuzecima, gomila smeća koju ne slušam.Rock je gurnut u stranu, imamo neke seksipilne fufice čije pjesme traju 2- 3 mjeseca...pljuc.

VL
DU
Deleted user
10:53 12.08.2018.

Nazvati "Whola Lotta love" himnom, a onda je ne staviti u svoj izbor 10 pjesama? Promašeno.

VL
DI
Diosiario
15:05 12.08.2018.

Došao sam do dijela članka gdje autor kaže da "Dazed and confused" u originalu traje 27 minuta i tu sam prestao čitati. Dazed and confused u originalu izvodi Jake Holmes i traje 3 minute i 50 sekundi. To svatko možee provjeriti kad ove podatke ubaci u you tube tražilicu. Cjenim izvedbene mogućnosti Zeppelina, ali stvaralačke baš i ne, jer je većina njihovog opusa obrada stvari koje je prije njih napisao netko drugi. Njihov najveći hit prije njih izveo je Taurus, a sud koji je presudio drugačije nek si nabavi sluh.

VL
DI
dinamic
13:33 12.08.2018.

Članak vrijedan čitanja! Dajte još ovakvih podsjećanja na rock velikane i bez jubilarnih datuma!

VL
CH
chanchir
07:54 12.08.2018.

a danas Thupson,tragedija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.