Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Krumpir u teretani'
Povratak na članak

Pokretači natječaja za novi hrvatski krimić oduševljeni rezultatima

Novinari ipak još uvijek uživaju ugled kao česti pozitivni junaci krimića

Komentari 1

TT
Tito-Tito
18:11 02.09.2014.

Sve je to u redu. Svake godine imamo roman koji će nas oborit sa nogu, a taj roman nitko ne pročita, a kamoli da se prodaje u inozemstvu. Osobno mislim da imam tri put bolje romane, imam ih sedam, ali ne želim sudjelovati na ovakvim natječajima koji su namiješteni. Misli da jedino još bosna ima smisao za prepoznat dobar roman. Zato savjetujem da svi autori pokušaju sa Bosnom. Hrvatska duhovitost i kultura je u banani. Traži se nešto što će žiri oborit s nogu, a ne one koji će kupovati knjigu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.