Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ridley Scott producent

Pogledajte trailer za seriju 'The Terror' koja je snimana na Pagu

The Terror
19.03.2018.
u 19:25

Serija će svoju premijeru imati 29. ožujka na kanalu AMC Hrvatska.

Nova dramska serija, nadnaravni triler The Terror, čije snimanje se prošle godine odvijalo na Pagu imat će svoju premijeru na kanalu AMC Hrvatska 29. ožujka. Ovo djelo inspirirano je istinitom pričom i temeljeno na istoimenom romanu iz 2007. godine, autora Dana Simmonsa.

Radnja se vrti oko misterioznog nestanka kraljevske pomorske ekspedicije sredinom 19. stoljeća, koja je poslana da istraži sjevernozapadni prolaz preko Arktika.Taj put bio je iznimno opasan pa je tako nestanak dva broda, Erebusa i Terora, još uvijek nerazjašnjen.

Objavljen je i trailer za seriju koja će se prikazivati u deset epizoda.

 

Scenaristi i kreativni producenti serije su David Kajganich i Soo Hugh dok su izvršni producenti slavni, Oscarom nagrađeni Ridley Scott, te David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert i Guymon Casady.

Izvrsnu glumačku postavu predvode britanski glumac Tobias Menzies, Nive Nielsen, glumica i pjevačica inuitskog porijekla te Britanac Jarred Harris.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije