Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IN Music

Počela prodaja ulaznica za koncert Skunk Anansie u Zagrebu

SKUNK ANANSIE
arhiva
16.05.2011.
u 14:38

Nastup britanske rock grupe u sklopu europske promocije posljednjeg albuma "Wonderlustre"

Počela je prodaja ulaznica za nastup rock grupe Skunk Anansie u organizaciji IN Music Festivala. Skin, Cass, Ace i Mark vraćaju se u Zagreb, a ove ih godine možete poslušati 5. srpnja u Klubu Aquarius. Nastup u Zagrebu dio je europske turneje predstavljanja posljednjeg, petog albuma - "Wonderlustre".

Osnovani su 1994. u Velikoj Britaniji, a uspjeh su osigurali već prvim singlovima - "Feed" i "Selling Jeasus". U sedam godina, koliko su svirali do raspada 2001., prodali su 5 milijuna albuma. Na scenu su se vratili turnejom u listopadu 2009.

Obožavatelji ove grupe zasigurno znaju da jamajkanska riječ anansie znači - "čovjek pauk", a riječ skunk (eng. tvor) imenu benda dodali su kako bi ime zvučalo strašnije.

Strašilo vas ili ne, ulaznice možete nabaviti po cijeni od 190 kuna u Aquarius Music Shopovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije