Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petar peca popović

Plašim se da su novinarstvo i rock'n'roll vrijednosti koje pripadaju prošlosti

06.08.2021.
u 09:11

Jedan od najpoznatijih rock-kritičara, publicist i inicijator velikih glazbenih događanja o kantautorima kakvi se više neće ponoviti

Komentara 2

Avatar yumamic
yumamic
10:19 06.08.2021.

Lik, kasniš 20 godina sa zaključcima.

BE
berija
12:26 06.08.2021.

Da sam ja to napisao, dobio bih bar tri dana zabrane pristupa. Novinarstvo, uostalom, nikad nije ni postojalo u obliku koji nam se reklamira: slobodno, nepristrano i objektivno. Rock'n'roll? Ima ga, ima, samo što se glazbeno blato iz njegove zemlje širi i muti vode u cijelom "regionu". Kako ono to Austrijanci zovu? Aha, glazba za idiote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije