Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA ALBUMA

Pandorina kutija u Saloonu

29.11.2008.
u 01:10

Da kralj funka Dino Dvornik još uvijek živi, uvjerili su se svi koji su sinoć došli u Saloon na promociju njegova posljednjeg albuma “Pandorina kutija”. Dok su cupkali uz velike Dinove hitove, obitelj i prijatelji najslavnijeg hrvatskog ‘manijaka’ nisu mogli skriti tugu zbog njegova preranog odlaska.

– Ovo mi je izuzetno težak dan, sretan i tužan. Da je Dino ovdje, rekao bi mi da ne piz... puno, pa neću duljiti – rekla je Danijela, Dinova supruga.

Jednake emocije prožimale su cijelu diskoteku popunjenu glazbenicima među kojima su bili Tony Cetinski, bivši Song Killersi i velika Dinova prijateljica Alka Vuica.

– Plakala sam na Božićnu pjesmu u kojoj nam je svima zaželio sretan Božić i Novu godinu - tužno je kazala Alka i nastavila:

– Bio je genijalan i duhovit, iskren, human, otkvačen, darežljiv i iznad svega velik čovjek – opisala je Alka veselog hitmakera, koji svoj najnoviji božićni singl nažalost nije uspio završiti. Za njega je to učinio Davor Gobac.

– Užasno sam sretan što je pjesma ispala odličan hitić s dozom humora – tumači Gobac posljednju glazbenu počast Dini, na kojeg je sinoć mirisao saloonski zrak, baš kao i 1979. kada je ondje predstavio svoj prvi album u karijeri. Iz otvorene Pandorine kutije pred posjetitelje je ‘iskočilo’ osam novih pjesama koje će od sutra osvanuti u Dancing Bear dućanima u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Varaždinu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije