Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E3 Expo

Ovo će biti dobra godina za ljubitelje zombi apokalipse

Bikeri se obračunavaju sa živim mrtvacima u novoj igri “Days Gone”
Foto: Promo
12.06.2018.
u 15:27

Što se velikih, razvikanih franšiza tiče, najviše pažnje privući će “Call of Duty: Black Ops 4”, “Battlefield 5” te novi “Assassin’s Creed Odyssey”

Bliži se E3 Expo, jedna od najvećih izložbi igara i popratne industrije na kojoj developeri svake godine predstavljaju nebrojene nove naslove. Među njima će i ove godine biti velikih blockbustera i nastavaka kultnih igara poput “Fallouta”, o čijoj smo novoj inačici pisali prošli tjedan.

Napokon Last of Us 2

Po svemu sudeći, ovo će biti godina u kojoj će ljubitelji apokalipse (a posebno zombi apokalipse) doći na svoje: osim “Fallouta 76”, na E3 bit će predstavljen drugi nastavak fenomenalne “Last of us” koji će nastaviti razrađivati odnos između tinejdžerke Ellie i njenog zaštitnika Joela, koji je na kraju prve igre odlučio žrtvovati čovječanstvo kako bi protivno njenoj volji spasio život Ellie. O samoj radnji i dalje znamo vrlo malo, osim toga da se događa pet godina nakon originala i da je velik dio avanture smješten u Seattle te da će Ellie, koja je jedan od najuspjelijih likova u povijesti Playstationa, postati centralni lik kojim ćemo više upravljati.

Kao još jedna uzbudljiva najava iz zombi žanra ističu se “Days Gone” koji će također biti predstavljeni na E3 Expou, a radi se o velikoj open-world igri u kojoj se bikerska banda obračunava sa živim mrtvacima.

Što se velikih, razvikanih franšiza tiče, najviše pažnje privući će “Call of Duty: Black Ops 4” koji navodno neće imati uobičajenu kampanju, zatim “Battlefield 5” koji se vraća u period Drugog svjetskog rata, te novi “Assassin’s Creed Odyssey”, navodno smješten u vrijeme starih Grka.

Ljubitelji superjunačkog žanra doći će na svoje predstavljanjem novog Spider-mana rađenoga ekskluzivno za Playstation 4, koji se prema prvim najavama neće oslanjati ni na jednu dosad poznatu stripovsku, filmsku ili igraću priču, a bavit će se podjednako sudbinom nešto zrelijeg Petera Parkera i njegova alter ega Spider-mana, a dijelove igre prelazit ćemo i iz perspektive njegove odabranice Mary Jane Watson.

Parkour umjesto mreža

Zanimljivo, osim tradicionalnog pentranja i ispaljivanja mreža, novi će Spider-man obilno koristiti vještine parkoura, kao i napredna odijela koja će mu donijeti nove sposobnosti.

Među ostalim novitetima koji čekaju E3, Tom Clancy predstavit će “Division 2” i novi “Splinter Cell”, najavljen je i drugi nastavak “Hitmana”, a šuška se i o igri “Cyberpunk 2077” koju navodno pripremaju autori “Witchera”.

Reboot InfoGamer, jedan od najvećih gaming festivala u Europi:

Bikeri se obračunavaju sa živim mrtvacima u novoj igri “Days Gone”
1/24

Samsungov adut: Galaxy S9 donosi spoj blještavila zaslona i vrhunske kamere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije