Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za najmlađe

Ovca je prva ovogodišnja premijera u kazalištu Mala scena

Dražen Čuček i Srđana Šimunović
arhiva VL
06.01.2011.
u 11:52

Premijera Ovce je zakazana za 20. siječanj, a riječ je o šarmantnoj priči o naizgled nemogućem prijateljstvu Ovce i Vuka

Mala scena 2011. godinu započinje premijerom predstave Ovca za cijeli život njemačke autorice Martigen Matter u režiji Snježane Banović. Premijera je zakazana za  20. siječanj, a riječ je o šarmantnoj priči o naizgled nemogućem prijateljstvu Ovce i Vuka. Priča je to koja najmlađe uči o: različitostima, toleranciji, prijateljstvu i neprijateljstvu, o povjerenju te o suživotu s različitostima. Glavne uloge tumače: Dražen Čuček i Srđana Šimunović (na slici).

No, uz najavu prve ovogodišnje premijere Mala scena je rezimirala i proteklu godinu, a rezultati su svakako vrijedni još jednog spominjanja,jer Mala scena je sveukupno, u svom kazalištu i na brojnim gostovanjima, odigrala čak  478 predstava, a vidjelo ih je  60.076 gledatelja. Na repertoar su, u teškoj recesijskoj godini, postavili tri nova naslova, a tijekom 20101. su igrali i 16 repriznih naslova. Gostovali su po Hrvatskoj ali i u inozemstvu od SAD-a, Irske, Ujedninjenog Kraljevstva, Taiwana do Beča. Osvojili su dvije nagrade,te imali još dvije nominacije.

Ključne riječi

Komentara 1

MU
munemglobal
12:36 06.01.2011.

za sve ljubitelje ex-yu filmova od sada u app storu na iphonu i ipadu : MARATONCI, BALKANSKI SPIJUN, KO TO TAMO PEVA aplikacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije