Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Otvorena izložba 'Hrvatska novinska fotografija 2011.'

novinska fotka (1)
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/7
12.09.2012.
u 21:09

Riječ je o putujućoj izložbi nastaloj 2003. na kojoj je predstavljeno 100 najboljih radova hrvatskih fotoreportera i predstavlja presjek novinske fotografije za proteklu godinu.

VINKOVCI - U sklopu 47. Vinkovačkih jeseni što se održavaju od 7. do 16. rujna pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista, u Galeriji fotografije Meraja, večeras je otvorena izložba \"Hrvatska novinska fotografija 2011.\" Organizatori su Fotoklub Vinkovci, Zbor fotoreportera Hrvatske i Hrvatsko novinarsko društvo. Riječ je o putujućoj izložbi nastaloj 2003. na kojoj je predstavljeno 100 najboljih radova hrvatskih fotoreportera i predstavlja presjek novinske fotografije za proteklu godinu.

Uz izložbu je otisnut i luksuzni katalog u kojemu su sve odabrane fotografije hrvatskih profesionalnih fotoreportera snimljene bilo gdje u svijetu. Za ovogodišnju izložbu prijavljene su 1843 fotografije od 121 autora, a stručno povjerenstvo sastavljeno od domaćih i svjetskih autoriteta u svijetu novinske fotografije, odabire najbolje fotografije i autore koji su predstavljeni na izložbi koja svak godine obiđe desetak hvatskih gradova među kojima su redovita destinacija i Vinkovci. Izložba će biti otvorena tri tjedna. 

Komentara 2

CA
cajnik
14:59 14.09.2012.

Fotografija je zakon

CA
cajnik
15:00 14.09.2012.

Zauastavljeni trenutak u VREMENU j matk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije