Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNA IGRA

Osvojite ulaznice za "novovalnu godinu" u Tvornici

tvornica
28.12.2009.
u 12:25

Riječ je o novogodišnjem tulumu čiji je slogan "K'o i svaki drugi dan" na kojem će se stara godina ispratiti uz glazbu Novog vala. U ovom novogodišnjem programu za glazbu će se pobrinuti D.J. Bencarić.

Nakon prošlogodišnje rasprodane novovalne proslave, Tvornica kulture je i ove godine odlučila napraviti nešto drugačije, a sasvim obično.

Riječ je o novogodišnjem tulumu čiji je slogan "K'o i svaki drugi dan" na kojem će se stara godina ispratiti uz glazbu Novog vala. U ovom novogodišnjem programu D. J. Bencarić puštat će glazbu Azre, Haustora, Animatora, Idola, Lakih pingvina, Električnog orgazma, Discipline kičme, U škripcu, Šarla Akrobate i mnogih drugih.

Ovom prilikom Vecernji.hr svojim čitateljima podijelit će dva puta po dvije ulaznice za novogodišnju proslavu u Tvornici. Sve što trebate jest poslati svoje podatke na e-mail adresu nagradna_igra@vecernji.net (u subject napisati Nova Godina-Tvornica) i dvoje najbržih osvojit će karte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije